Suunta tulevaan – kiitos kaikesta

Täytin eilen 29 vuotta. Jälleen on siis tullut elämänkokemusta hieman lisää. Sitä on myös tuottanut blogin kirjoittaminen Ystäväkahvila Murulle.

Olen jo pitkään miettinyt, millä tavoin voisin auttaa kaltaisiani ihmisiä jaksamaan arjessa. Tuntuu, että olen nyt löytänyt sellaisen työn, joka sopii itselleni mainiosti. Kirjoitan kannustavia ja mielekkäitä tekstejä, muttei kuitenkaan liian pitkiä. Lähes jokainen jaksaa lukea ne ilman, että ajatus harhailee muualle.

Murujen Tuomas” -blogi itsessään on antanut allekirjoittaneelle paljon pohtimisen aiheita. Olen kirjoittanut aiheista, joista en arjessa normaalisti huvitseni välttämättä kirjoittelisi. Ne ovat ohjanneet itseäni eri teemojen äärelle. Oppimaan kovasti uutta.

Olen myös naputellut itselleni mieluisista aiheista, kuten Euroviisujen ihmeellisestä maailmasta. Ne ovat ilmeisesti olleet blogini suosituimpien tekstien joukossa. Eikä mikään ihme. Aion jatkossakin ”myydä” näitä tekstejä ja mielipiteitäni eteenpäin. Positiivisuuden kautta tietysti.

Muistakaa ihmiset, että vaikka ”Murujen Tuomas” -blogi jääkin historiaan, niin täällä nämä tekstit säilyvät luettavina. En aio poistaa blogia kokonaan.

Omasta puolestani haluan kiittää kaikesta, mitä Ystäväkahvila Muru ja tämä blogi ovat minulle antaneet.

PS. Lukijat, käykää ihmeessä syksylläkin Murussa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaikki alkaa tästä

Ole oma itsesi – Murussakin