Kesätapahtumia murujen seurassa

Kesällä on varsin mukavaa nähdä kavereita. Se tukee ihmisen mielenterveyttä, kun pääsee säännöllisesti näkemään tuttuja kasvoja. Silloin ei tunne oloaan niin yksinäiseksi.

Ystäväkahvila Muru vierailee tänäkin kesänä monessa paikassa. Ajattelin nyt poimia tärppejä muutamista tapahtumista, missä muruja voi nähdä ja sinäkin voit käväistä nauttimassa palan kesäisyyttä ja hyvää mieltä.

Street Café Muru on aina silloin tällöin toistuva tapahtuma, jossa Muru jalkautuu Porin Kirjurinluotoon nauttimaan kesäisistä ilmoista. Siellä voit muun muassa rentoutua hyvässä seurassa, pelata jotain ja hörppiä kupillisen kahvia, mehua tai muuta virvoketta. Mitä ikinä sen hetkinen päivä vaan kaipaakaan.

Muru on tietysti myös mukana SuomiAreena-viikolla 11.–15. heinäkuuta. Ystäväkahvila itsessään on auki vain keskiviikkona. Muina päivinä murut ovat markkinoimassa ja mainostamassa Porin keskustan sykkeessä.

Lisäksi elokuun lopulla tapahtuva MTKL:n kulttuuri- ja liikuntapäivät pitää ehdottomasti mainita. Nimensä mukaisesti luvassa on kulttuuri- ja liikuntapainotteista ohjelmaa. Esimerkiksi liikunnallisia rasteja ympäri Porin keskustaa. Murun omalla rastilla jaetaan tietysti kahvia.

Kaiken tämän ohella luvassa on myös esimerkiksi kiintoisaa kesäreissua ja railakkaat kesän päättäjäiset yhteistyössä Kulttuuripaja Lumon kanssa. Siellä pääset varmasti nauttimaan muruilun parhaista puolista.

Ota tästä siis talteen parhaat tärpit kesään. Se on hyvinkin täynnä muruilua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suunta tulevaan – kiitos kaikesta

Retroilua, suuria tunteita ja susihahmoja – Euroviisut 2022 esittelyssä

Kaikki alkaa tästä