Musiikki osana Murua

Musiikki kuuluu suurena osana Ystäväkahvila Muruun.

Viikosta toiseen Murussa ollaan kuunneltu kaikenlaista musiikkia. Paikan arvot huomioiden tämä on lähinnä luonnollista. Mitään musiikkityyliä ei karteta, vaan mahdollisuus annetaan kaikenlaisille sävelille.

Musiikkia kuunnellaan yleensä televisiosta YouTuben kautta. Jokainen halukas saa toivoa tai etsiä mieluisan kappaleen asiakkaiden kuultavaksi.

Itsekin olen päässyt toistuvasti toimimaan DJ:n hommissa. Monesti jopa pidempään kuin parin kappaleen ajan. Useimmiten kun itse laitan musiikkia soimaan, niin sieltä tulee ensimmäisessä blogitekstissäkin mainitsemiani euroviisuja. Allekirjoittaneen toimesta on tullut kuitenkin soitettua myös korealaista ja muuta kansainvälistä poppia. Lisäksi asiakkailta saa välillä heti kättelyssä toivetta jostain tietystä kappaleesta.

Moni asiakas tykkää kovasti suomalaisesta musiikista. Se kuuluukin myös erittäin vahvasti Murussa. Itse olen soittanut muun muassa Antti Tuiskua ja Teflon Brothersia. Välillä kuulee myös esimerkiksi Mikko Harjua ja Vesalaa. Itse olen suhteellisen pihalla suomalaisen musiikin nykytilanteesta. Yritän ottaa siitä kuitenkin pikkuhiljaa selvää.

Seuraava blogiteksti käsitteleekin sopivasti suomalaista musiikkia. Suunnitelmissa on nimittäin käydä läpi Suomen euroviisukarsintana toimivan Uuden Musiikin Kilpailun tämänvuotiset kappaleet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden Musiikin Muru

Kaikki alkaa tästä

Retroilua, suuria tunteita ja susihahmoja – Euroviisut 2022 esittelyssä